Αλλάζουμε το όνομά μας και είμαστε…ενθουσιασμένοι!

(Δεκέμβριος 2020)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια πραγματικά συναρπαστική αλλαγή για την οποία εργαζόμαστε εδώ και καιρό. Αλλάζουμε το όνομά μας από Dentakid
σε ONE TOOΘ και θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τον λόγο που αποφασίσαμε να αλλάξουμε το όνομά μας και γιατί είμαστε ενθουσιασμένοι γι ‘αυτό.

One Tooth

Όταν ξεκινήσαμε το Dentakid, το όραμά μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό παιδοδοντιατρείο, με στόχο η πρώτη επίσκεψη του παιδιού να είναι ευχάριστη και ανώδυνη, μία θετική εμπειρία που θα το συνοδεύει στην υπόλοιπη ζωή του. Βασική μέριμνα μας ήταν η εξασφάλιση ενός ευχάριστου περιβάλλοντος, όπου ο μικρός ασθενής να αισθάνεται τόση ασφάλεια, ώστε να ανυπομονεί να επιστρέψει για την επόμενη επίσκεψη.

Και έτσι … το 2001 γεννήθηκε το Dentakid στην Παλλήνη.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θετική και το 2013 δημιουργήσαμε και το δεύτερο παιδοδοντιατρείο μας στην Κηφισιά, με την ίδια φιλοσοφία.
Εκείνη την περίοδο, δημιουργήθηκε μία νέα ανάγκη: πολλοί γονείς, ενθουσιασμένοι από την οδοντιατρική φροντίδα που εισέπρατταν τα παιδιά τους, άρχισαν να μας ζητούν να αναλάβουμε και την δική τους στοματική υγιεινή.
Για να τους ικανοποιήσουμε ξεκινήσαμε να φροντίζουμε παράλληλα και τους ενήλικες στις υπάρχουσες δομές μας.
Για να μπορέσουμε να παρέχουμε όμως και στους ενήλικες ολοκληρωμένη φροντίδα και μέριμνα, με τη χρήση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας από εξειδικευμένο προσωπικό που θα φροντίζει να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη τους, δημιουργήσαμε το νέο ιατρείο αποκλειστικά για ενήλικες. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το παιδοδοντικό ιατρείο στην Κηφισιά και το έχουμε διαμορφώσει έτσι ώστε να θυμίζει σπίτι, με σκοπό να σας κάνει να αισθάνεστε οικεία και άνετα.

Το νέο μας όνομα, που να εκφράζει πλέον το όραμα μας και όλη αυτή την νέα δραστηριότητα είναι το ONE TOOΘ (προφέρεται “ουαν τουθ”, που σημαίνει ένα δόντι και το γράφουμε με ελληνικό θ στο τέλος).

To ONE TOOΘ αποτελείται από δύο τμήματα:

  • Το ONE TOOΘ pediatric dental clinic που απευθύνεται μόνο σε παιδιά
  • Το ONE TOOΘ family dental clinic που απευθύνεται σε εφήβους και σε ενήλικες

Αυτήν τη στιγµή (Δεκέμβριος 2020), αλλάζουµε το όνοµά µας και δηµιουργούµε: Nέο Internet site µε νέο Blog / Nέο Newsletter γραφτείτε εδώ / Nέα Social Media όπου µπορείτε να µας ακολουθήσετε (facebook & instagram) και να βρείτε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την στοµατική υγιεινή σας.

Έχουµε όµως πολλά ακόµα συναρπαστικά σχέδια και υπέροχες ιδέες
για το µέλλον του ONE TOOΘ και όλα ξεκινούν µε το νέο µας όνοµα!

Onetooθ

Δρ. Σωκράτης Μητάκος
Ιδρυτής και Υπεύθυνος παιδοδοντικού τομέα
του πρώην Dentakid, νυν ONE TOOΘ

Espa banner